Paras treeni laihdutukseen – Kehonpainotreeni!

Paras laihdutustreeni on sellainen joka kiihdyttää kehosi aineenvaihduntaa ja saa kroppasi polttamaan rasvaa ja se onkin yksi parhaista laihdutusvinkeistä kenelle tahansa. Lukuisat tutkimukset osoittavat että keho reagoi nopeimmin harjoituksiin jotka tehdään kehon omalla painolla, kuten esim. punnerrukset, kyykyt, leuanveto jne. Nämä harjoitukset kiihdyttävät kehosi aineenvaihduntaa vielä pitkäksi aikaa sen jälkeen kun olet treenisi päättänyt..

Aerobinen liikunta

Monet ihmiset tekevät sen virheen että he kuvittelevat pääsevänsä upeaan kuntoon aerobisen (pitkäkestoisen) liikunnan avulla, kuten esim. lenkkeilemällä. Ongelmana aerobisessa liikunnassa on että se polttaa rasvaa ja kaloreita ainoastaan sen ajan kun sitä harrastat ja loppuen lopuksi yksi tunnin lenkki ei juurikaan rasvaa tai kaloreita kehostasi polta.

En suinkaan sano ettetkö voisi aerobista liikuntaakin harrastaa ja etteikö se voisi sinua auttaa laihdutuksessa, mutta fakta on että kun puhutaan tehokkaasta painonpudotuksesta, tulee aerobinen kuntoilu tärkeysjärjestyksessä vasta viimeisenä, oikean ruokavalion ja anaerobisen liikunnan jälkeen.

Sanoisin että aerobisen kuntoilun suurin etu laihduttajille on siinä että se saattaa usein auttaa laihduttajaa nukkumaan paremmin ja näin ollen se voi lisätä kyseisen henkilön yleistä vireystasoa. Parasta on jos löydät jonkun harrastuksen josta todella pidät (esim. sulkapallo, salibandy), tällöin ko. aerobinen treeni saattaa auttaa sinua motivoimaan itseäsi laihtumaan tehokkaammin!

Anaerobinen liikunta

Anaerobinen liikunta, eli tässä tapauksessa kehonpainoharjoittelu voi todella kiihdyttää laihdutusprosessia ja mikä parasta, ne auttavat sinua muokkaamaan kehostasi esteettisesti näyttävän! Olit sitten nainen tai mies, lievästi tai erittäin ylipainoinen, niin pystyt varmastikin tekemään ainakin jotain harjoituksia kotonasi. Näitä sinun ei kannata jättää väliin koska ihmiskeho reagoi todella nopeasti tämänkaltaiseen treeniin ja sillä todella on merkitystä painonpudotuksessa!

Jos olet pahasti ylipainoinen, kannattaa sinun aloittaa harjoitukset varovasti. Tee punnerrukset niin että jalkasi ovat maassa ja jos et jaksa tehdä koko liikettä, laske itsesi vain puoliväliin toistoa ja sen jälkeen ylös. Sama juttu kyykkyjen kanssa, tee vain puolikkaita toistoja.

Jos olet taas ainoastaan lievästi ylipainoinen, voit aloittaa huomattavasti hanakammin. Voit jopa kyykkyjen sijaan tehdä kyykkyhyppyjä jotka ovat omiaan muokkaamaan ala- ja keskivartalosta (etenkin pakaroista) esteettisen näköiset. Jos pystyt tekemään leuanvetoja, ota myös ne mukaan ohjelmaasi.

Sinun ei tarvitse harjoitella usein, 2-3 kertaa viikossa noin 25-30 min kerrallaan riittää valan mainiosti saamaan kroppasi tilaan jossa se polttaa kaloreita ja rasvaa huomattavasti tehokkaammin.

Tee toistot nopeasti eli niin räjähtävästi kuin pystyt. Tällä tavalla aktivoit nopeat lihassolut parhaiten ja autat kehoasi siirtymään tilaan jossa se polttaa rasvaa tehokkaasti = laihdut. Tekemällä toistot hitaasti kehität ainoastaan hitaita lihassoluja ja tällöin treenisi ei ole läheskään yhtä tehokasta.

Yhdistämällä tällaisen treenin oikeaan ruokavalioon, saat loistavia takuuvarmasti loistavia tuloksia ja kropan josta olet aina haaveillut!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s