Rasvanpoltto – Mitkä rasvanpolttajat voivat auttaa sinua polttamaan rasvaa?

Rasvanpoltto on asia joka askarruttaa monia laihduttajia ja tässä käsittelen hieman sitä että mitkä rasvanpolttajat voivat auttaa sinua rasvanpoltossa kaikkein tehokkaimmin. Rasvanpolttoon kehitettyjä valmisteita löytyy markkinoilta kymmenittäin ja ikävä kyllä suurin osa rasvanpolttajista on pelkkää laihduttajien rahastusta joista ei ole ylipainoisille Matille tai Maijalle mitään hyötyä painonpudotuksessa.

Osta ainoastaan hyväksi todettuja rasvanpolttajia

Et todennäköisesti halua tuhlata rahojasi johonkin rasvanpolttajaan joka ei auta sinua polttamaan grammaakaan rasvaa kehostasi, vai mitä? Sen vuoksi suosittelen että käytät laihdutuksen/kiinteytyksen apuna ainoastaan sellaisia rasvanpolttajia josta tiedetään että ne toimivat. Katso tämän hetken parhaat rasvapolttajat..

Kyseiset valmisteet ovat luontaisvalmisteita mikä on erinomainen asia koska se tarkoittaa että et tule kokemaan lääkkeiden aiheuttamia ikäviä sivuvaikutuksia. Toisekseen Yhdysvalloissa suoritettu tutkimus on osoittanut että luontaisvalmisteet ovat usein huomattavasti tehokkaampia rasvanpolttajia kuin lääkevalmisteet. Kannattaa kuitenkin muistaa että myös luontaisvalmisteiden joukosta löytyy runsaasti tuotteita jotka on valmistettu ainoastaan euron kuvat silmissä, eli toisin sanoen tarkoituksena huijata hyväuskoisilta laihduttajilta rahat pois lompakkoa painamasta..

Tehokkain tapa polttaa rasvaa

Pelkkä rasvanpolttajien napostelu ei ole se tehokkain tapa polttaa rasvaa pois vyötäröltäsi tai reisistäsi tai mihin ikinä sitä sinulla sitten kertyykään. Rasvanpolttajat ovat “turbobuusti” laihdutukselle mutta se ei tarkoita etteikö sinunkin tulisi takapuoltasi penkistä nostaa jos haluat elämäsi kuntoon päästä. yritä harrastaa liikuntaa säännöllisesti ja kaikkein parasta olisi jos löytäisit liikuntaharrastuksen josta oikeasti nautit, tällöin laihtuminenkin sujuu huomattavasti mukavemmissa merkeissä! Jos pakotat itsesi juoksemaan 5 kilometriä päivässä vaikka vihaat juoksemista, kyllästyt todennäköisesti lopulta koko painonpudotukseen ja sanot itsesi irti koko projektista ja palaat taas sohvan nurkkaan mutustelemaan herkkuja.

Yritä siis löytää vaikkapa ystäväsi/puolisosi kanssa harrastus josta voitte molemmat nauttia ja lupaan sinulle että tämä on todellinen motivaation kohottaja sinulle!

Mihin rasvaa kertyy kehossa?

Yleisimmät alueet jonne rasvaa kertyy ihmisten kehossa ovat..

  • Vatsa ja etenkin alavatsa. Sekä naisilla että miehillä tuppaa kertymään rasvaa runsaasti vatsan seutuville sekä vyötärölle. Ja kun oikein kunnolla herkuttelet ja lihotat itseäsi niin saat sellaisen kivan “vararenkaan” jossa rasvamakkarat menevät myös selässä, eli ympäri koko vyötärösi. Tämä ei ole erityisen esteettisen näköistä.
  • Rasvaa/selluliittiä reisissä. Naisilla rasvaa tuppaa kertymän reisiin hyvin herkästi ja onkin hyvä muistaa että jokainen syömäsi donitsi lisää taas hieman rasvakudoksen määrää reisissäsi ja se näkyy selluliittinä joka ei ole kovin mukavaa.
  • Rasva ja Pakarat. Tämäkin on enemmän ehkä naisten ongelma-alueita vaikka kyllä sitä miehilläkin rasvaa kertyy pakaroihin jonka voit todeta käymällä huoltoaseman kahvilassa katselemassa lepotaukoaan viettäviä rekkakuskeja.

Jos siis haluat polttaa rasvaa niin käytä apukeinona parhaita rasvanpolttoon kehitettyjä valmisteita ja muista myös vähentää roskaruoan määrää dieetissäsi ja suositeltavaa olisi myös liikkua muutakin kuin sohvan ja jääkaapin väliä. Paljon tsemppiä sinulle rasvanpolttoon!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s